Expositie KLIMAGIE gaat op reis

Twello- Meer dan 1500 bezoekers heeft Klimagie getrokken. Nu, na zeven weken, gaat deze grote expositie van de Kunstkring Voorst op reis. Van het lieflijke park bij De Statenhoed in Twello naar het wandelgebied bij landgoed Hunderen. Daar is ze tot 11 oktober te bezichtigen. Het Geldersch Landschap is eigenaar van het gebied en verleent alle medewerking, omdat ze het klimaatdoel van de expositie volledig onderschrijft.

De keuze van de plek is des te leuker omdat bewoners van het daar gevestigde zorgcentrum ‘Wonen bij September Twello’ prachtige bijdragen aan de expositie hebben geleverd. Daarna is het zorgcentrum De Nieuwenhof in Voorst aan de beurt. Tot 15 november a.s. worden de werken daar geëxposeerd in de omgeving die rijk aan groen is. De klimaatkunstwerken voelen zich er helemaal op hun gemak. Beide exposities zijn vrij toegankelijk.

De bezoeker ziet werken van meer dan 40 leden van de Kunstkring Voorst, en – heel bijzonder - ook van meer dan 40 inwoners uit de gemeente Voorst en haar omgeving. Alle kunstwerken werden geïnspireerd door de grote veranderingen die zich voltrekken in ons klimaat.

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws