Expositie vilten wandobjecten en keramiek

Twello- Op zaterdag 26 september om 15.00 uur vindt de opening plaats van de expositie “Ontmoet het zachte zusje van keramiek”. Daarna is de expositie van vilten wandobjecten en keramiek te zien in Galerie de Statenhoed t/m 18 oktober. Muzikale omlijsting Gitaarduo Arianne de Vlieg en Hans van de Riet vanaf 14.00 uur. Ter kennismaking exposeert uw dorpsgenote Kitty Korver (1969) geboren en getogen in De Bilt, haar bijzondere kunstwerken in haar nieuwe woonplaats Twello. Een solo-expositie met zowel vilten wandobjecten als keramiek als een combinatie van beiden.

Haar voor vilt ongewoon strakke, schaalvormige wandobjecten zijn technisch vernieuwend te noemen in de textielkunst en zijn een warme, soms kwetsbare weergave van haar innerlijk. De recente toevoeging van fragiele, ingekleurde, zelfgespoten porseleinen elementjes die boven het oppervlak van de schaal lijken te zweven verraden haar ervaring in de keramiek.

Als u de kunstenaar wilt ontmoeten mail dan bij voorkeur naar kittykorver@gmail.com, wanneer u langs wilt komen, dan zorgt ze dat ze zelf aanwezig is. Overigens is bijna al het werk te koop en mocht u achter de computer nog meer willen zien en lezen kijk dan op www.kittykorver.com

Galerie de Statenhoed, Dorpsstraat 11a, Twello. Openingstijden galerie vrijdag 15.00-18.00 en za/zo 14.00-17.00. Zie website galerie omtrent mogelijke Coronamaatregelen.

www.kunstkringvoorst.nl en www.facebook.com/kunstkringvoorst

woensdag 23 september

Deel dit bericht