Fanfare Voorst blaast door!

Voorst- Alle geledingen van de Voorster muziekvereniging zijn na een korte zomerstop weer met veel enthousiasme begonnen met musiceren! Voor de zomervakantie hebben er al weer een aantal repetities van het Fanfare Orkest en het opleidingsorkest Da Capo plaatsgevonden en deze zijn weer in volle gang. Ook de muzieklessen zijn weer gestart in het Dorpshuis. Uiteraard vinden alle lessen en repetities plaats met in achtneming van de coronaregels.

Concert: Wij laten weer van ons hoor’n!

Het bestuur van het Fanfare Korps Voorst kijkt graag vooruit en wil een concert organiseren in het najaar, onder het motto: “Wij laten weer van ons hoor’n!”. Op zondagmiddag 14 november zullen de leerlingen, Da Capo en het Fanfare Orkest optreden met lichte muziek tijdens een gezellig concert in de Voorster Dorpskerk. Het Fanfare Orkest onder leiding van Jurgen Wentzel heeft op het programma prachtige Fanfare Favorieten staan.

Uiteraard is dit concert vanwege corona onder voorbehoud.

Geheel vrijblijvende proefles

Bij onze fanfare kun je les krijgen op bariton, bas, hoorn, bugel, trombone, trompet, saxofoon en slagwerk van gediplomeerde docenten. En dat geldt uiteraard niet alleen voor de jeugd. Het is ook mogelijk om samen muzieklessen te volgen door bijvoorbeeld ouder en kind of opa/oma en kleinkind.

Samen muziek maken leer je in het Da Capo Orkest. Ondertussen studeer je voor je 1e muziekexamen. Na het behalen van dit A-diploma mag je al doorstromen naar het Fanfare Orkest. Het Da Capo Orkest repeteert op de donderdag van 19 tot 20 uur in het Dorpshuis van Voorst.

Twijfel je nog of muziek maken iets voor je is? Geef je dan gerust op voor een proefles door één van onze docenten. Dat is gratis en verplicht je tot niets! Meld je aan via info@FanfareKorpsVoorst.nl

Ben je al een enthousiaste muzikant en wil je graag ontdekken waar jouw muzikale passie bij onze vereniging tot uiting kan komen? Kom dan een keer meespelen met het Da Capo of Fanfare Orkest. In iedere sectie kunnen wij nieuwe muzikanten gebruiken. Het is geen probleem als je geen instrument tot je beschikking hebt, dat regelen wij dan voor jou! Op de lessenaar staan muziekstukken uit verschillende genres. Er wordt door het Fanfare Orkest gerepeteerd onder leiding van Jurgen Wentzel op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in het Dorpshuis van Voorst.

Word Fanfare Fan!

Wanneer je niet zelf musiceert, maar het Fanfare Korps Voorst wel een warm hart toedraagt en financieel wilt ondersteunen, ben je van harte welkom als Fanfare Fan. De inkomsten worden onder meer gebruikt voor het geven van muziekeducatie aan schooljeugd, bladmuziek, instrumenten en het organiseren van concerten. Wij zijn blij met elke bijdrage! Vul het formulier in op www.FanfareKorpsVoorst.nl en volg ook social media voor foto’s en leuke berichten.

Voorst, daar zit muziek in!

woensdag 1 september 2021

Deel dit bericht