Feest voor de Bevers bij scouting de Vundelaar

Twello- Afgelopen zaterdag was het een feestelijke opkomst voor de bevers van scoutinggroep de Vundelaar. Na een behendigheidsparcour, waarbij de bevers overal op- over- en onderdoor moesten kruipen om insignes te verzamelen, was het tijd om cakejes te versieren. Want er viel wat te vieren deze dag. Mees, Zoë, Alice en Lotte werden deze opkomst namelijk geïnstalleerd. Van alle speciale momenten, is de installatie misschien wel de meest bijzondere voor een bever. Bij een installatie spreken de bevers een beverbelofte uit en krijgen ze hun blouse, das en insignes.

Nieuwe leiding

Maar niet alleen 4 nieuwe leden, ook 2 nieuwe leiding werden geïnstalleerd. Petra en Lobke draaien sinds dit seizoen ook mee als vrijwilligers in het leidingteam van de bevers. En we hebben nog plek voor nieuwe vrijwilligers. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen op een leuke en uitdagende manier? Elke zaterdagochtend zijn de bevers van de Vundelaar actief. Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Zelfs als je je maar een paar uurtjes per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Kom een keer meedoen

Ook is er nog ruimte voor nieuwe bevers, dus ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere zaterdagochtend iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers. Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vundelaar.nl

woensdag 14 april 2021

Deel dit bericht