Feestje plannen? Het kan weer!

Terwolde- Het gaat de goede kant op. Genieten op de terrassen, langere openingstijden en steeds betere vooruitzichten! Het team van Brasserie Kriebelz is enthousiast en kijkt graag vooruit.

​Wanneer ga jij wat vieren?

Veel feestjes zijn uitgesteld maar voor wie straks iets wil vieren, is het nu wel de geschikte tijd om de agenda te trekken. Zeker wanneer je misschien een specifieke datum voor ogen hebt!

Later maar niet te laat!

Je bent met pensioen maar vertrok met stille trom. Al 40 jaren getrouwd maar de familie kon niet komen. Je 50e verjaardag ging voorbij, maar voor 50+1 is het nog niet te laat? Zoveel goede redenen om (alsnog) iets te vieren. Tijd om je agenda te pakken!

Feestelijke arrangementen

Je kan het zo gek niet bedenken en waar jij het even niet meer weet, helpt Brasserie Kriebelz je graag!

 Catering op locatie, eten en drinken op jullie favoriete plek

 Prikkelende wijn, heerlijke pasta’s, vrolijke hapjes; een Italiaans buffet

 Terug in de tijd, erop uit met een bus uit de jaren 60, plekjes en verhalen van vroeger, aangekleed met koffie, gebak en afsluiten met een heerlijk buffet

 De High tea kennen de meesten wel, maar wat dacht je van een High beer of High wine?

 Barbecue, 3-gangen-pannenkoeken buffet, Dekselse Pannetjes, Tapas, …

Kom je bij Brasserie Kriebelz op visite? … En laat je informeren!

Het is fijn om samen de tijd te nemen om te horen wat de ideeën zijn van onze gasten. Daarom nodigt Brasserie Kriebelz je van harte uit om een afspraak te plannen, dan zit je binnenkort aan de koffie of thee voor een vrijblijvend overleg.

Een cadeau voor jou; overnachten op Landgoed Matanze of Diner voor twee

Wie een feestje geeft krijgt cadeaus, daar doet Brasserie Kriebelz graag aan mee! Wanneer je vóór 1 augustus het feestje bespreekt en plant, al ga je het pas volgend jaar vieren, dan krijg je van Brasserie Kriebelz een overnachting op Landgoed Matanze in Terwolde of Diner voor twee cadeau!

(vraag naar de betere voorwaarden dan normaal)

woensdag 2 juni 2021

Deel dit bericht