Fietstocht met pannenkoek

KLARENBEEK- Op 28 augustus vindt na twee jaar eindelijk weer de populaire pannenkoekenfietstocht plaats, georganiseerd door Het Boshuis en de afdeling Handbal van SC Klarenbeek. De formule is voor velen inmiddels bekend. Of je nu met het hele gezin komt, met vrienden of in je eentje, een gezellige dag wordt het altijd.

Wie zich meldt bij Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek, krijgt tegen een bedrag van 7 euro een fietsroute naar keuze mee, van 15, 30 of 45 kilometer. Halverwege de routes van 30 en 45 kilometer is er tijd om bij te tanken met koffie, thee of limonade. Ook is er gelegenheid om de fietsaccu zonodig op te laden. Hulp bij pech onderweg wordt verzorgd door Bike Totaal Wolters. De vertrektijd van de pannenkoekenfietstocht is tussen 10.30 uur en 13.30 uur.

Na terugkomst bij Het Boshuis schuiven de fietsers aan voor een pannenkoek. Het feest wordt compleet met de live muziek van Duo DiJon. Wie liever niet wil fietsen, maar wel graag een pannenkoek eet, is uiteraard ook van harte welkom.

woensdag 3 augustus 2022

Deel dit bericht