Fish & Chips weekend bij brasserie Korderijnk

Twello- In de vier maanden tussen de beide lockdowns in stond er Fish & Chips op de menukaart van brasserie Korderijnk. Dit leverde veel lovende reacties en terugkerende gasten op. Inmiddels zijn er talloze verzoeken ontvangen of men dit lekkere gerecht weer kon bestellen in de catering. Dus dacht men: ’’Laten we er dan maar een speciaal weekend van maken. Op 30 en 31 januari is het daarom Fish & Chips weekend bij Korderijnk.

Om wachttijden te voorkomen is er besloten om de Fish & Chips alleen op reservering te bereiden. Zo voorkomen we dat er teveel drukte ontstaat bij het afhalen. Heeft u liever dat het bij u bezorgd wordt? Geen probleem! Binnen Twello is het bezorgen gratis. Vanaf vandaag kunt u uw bestelling doorgeven via 0571-271851 of per mail via info@korderijnk.nl Op 30 & 31 januari zelf bestellen is ook mogelijk, echter op = op.

Fish & Chips: 1 heekfilet van ca 140 gram met frites, ravigottesaus en rauwkost 12,50 pp. Fish & Chips Large: 2 filets van elk 140 gram met frites, ravigottesaus en rauwkost 17,50 pp. Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, friet en rauwkost 19,50 pp.

Naast het Fish & Chips weekend cateren wij dagelijks ook diverse koude schotels welke worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Af te halen, of (vanaf 2 personen) gratis thuisbezorgd binnen Twello.

Ook voor al uw stamppotten in januari kijkt u op www.korderijnk.nl

Luxe vlees hors-d’oeuvre 15,50 pp. Luxe gemixte hors-d’oeuvre 19,50 pp.

Luxe vis hors-d’oeuvre 22,50 pp.

Catering van Korderijnk, lekker makkelijk!

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht