Fleurige kledingshow samen met de Kledingbank

Voorst- Het gaat gebeuren: de Benring gaat een fleurige, vrolijke en gekke kledingshow voor u presenteren samen met de Kledingbank Voorst! U bent van harte welkom op zaterdag1 juni om 14.00 uur in de Benring. Diverse modellen, jong en oud, gaan voor u op de rode loper op, zoals bewoners van de Benring, inwoners van Voorst, ondernemers, vrijwilligers van de Kledingbank, vrijwilligers van de Benring.

Zij willen u laten zien wat de kledingbank allemaal van prachtige kleding beschikbaar heeft voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Ze proberen de boodschap door te geven aan mensen die wat hulp kunnen gebruiken, gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Het is een vrolijke boodschap voor mensen die in zwaar weer verkeren, want we kunnen elkaar allemaal helpen en alleen de weg vinden er naar toe is wat lastig.

Iedereen is welkom om te komen kijken! Er is natuurlijk voor muziek gezorgd door een muzikant.

Gratis entree en koffie/thee staat voor u klaar zoals altijd in de Benring. Kom onze modellen bewonderen!

Kledingbank Voorst heeft als doel bij te dragen aan de hulp voor mensen die dat nodig hebben. Dat doen ze door het inzamelen en het gratis doorgeven van herbruikbare kleding aan mensen die dit zelf niet goed kunnen betalen. Nette kleding is belangrijk en draagt bij aan een goed gevoel! Behoort u tot die doelgroep dan hoef je alleen maar een afspraak te maken met de Kledingbank Voorst

06-13986076 of via mail: afspraken@kledingbankvoorst.nl

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht