Ga mee op avontuur in de Duursche Waarden!

OLST.- Alleen voor stoere wandelaars! Tijdens deze wandeling van drie uur leert u het gebied de Duursche Waarden, nabij Fortmond, goed kennen. U struint via het smalle wandelpad door het ooibos naar de steenfabriek en de uiterwaarden. De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt over de vogels en planten maar ook over het ontstaan van de Duursche Waarden. Maak kennis met de maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en Shetlandpony’s. Na afloop is er gelegenheid om bij te komen in het infocentrum IJssel Den Nul. Dus.., kom struinen, uitwaaien en ontspannen!

Zondag 10 november van 9.30 tot 12.30 uur. Kosten: € 5,00 volwassenen en € 2,50 kinderen tot en met 12 jaar. Start vanaf de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109 Olst. Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl Tel: 0570745040. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: Trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee voor onderweg!

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht