Gall & Gall Twello in andere handen

Twello- De Gall & Gall vestiging in het centrum van Twello gaat per 1 november a.s. over in andere handen. Op die datum neemt Peter Wichgers het roer over van Jolanda Sterkenburg.

Ruim 21 jaar heeft Jolanda Sterkenburg haar clientèle in de Gall & Gall slijterij met raad en daad bijgestaan. ‘’Mooi en leuk werk,’’ zo geeft ze aan, maar de laatste jaren kwam de wens om het wat kalmer aan te gaan doen steeds meer naar boven. ‘’De zaak over doen is niet eenvoudig, maar dat lukte wonderwel met de komst van Peter Wichgers.’’ Met een gerust hart geeft ze het roer uit handen, want ze weet dat Peter een man met passie voor het vak is.

Peter Wichgers is dan ook geen onbekende in het slijtersvak. Peter is geen onbekende in het Twellose, de jaren lange ervaring bij o.a. de toenmalige KOMART en DEKA slijterij komen hem uitstekend van pas nu hij de stap naar zelfstandig ondernemen heeft gezet. Jolanda blijft Peter nog wel bijstaan, ze kan de zaak nog niet helemaal loslaten en blijft 20 uur in de week aan de slag.

Gall & Gall Twello is en blijft een drankenspeciaalzaak waar men terecht kan voor advies, uitstekende service en een verrassend en uitgebreid assortiment dranken.

woensdag 25 oktober 2017

Deel dit bericht