‘Gas op de plank’ voor De Patron richting Open Huis van 30 november!

Vrijdag 4 oktober jl. werden de sleutels van de Kerklaan nummer 1 in Twello overhandigd aan Mark Daley, samen met bedrijfsleidster Marjan Buitenhuis de drijvende krachten achter De Patron. Daarmee is een belangrijke fase afgesloten en kunnen de interieurbouwers van Mint uit Raalte, samen met interieurarchitect Linda Pol aan de slag. Het vormgeven aan ‘de binnenkant’, op weg naar die unieke beleving waar deze prachtige nieuwe zaak voor staat.

Jaco Segers, directeur van Elizen Vastgoed BV, zegt tevreden te zijn nadat hij samen met Mark Daley de inspectie heeft uitgevoerd. “Volgende week wordt het installatiewerk opgeleverd en alles ligt prima op schema!” aldus Jaco Segers. Dat zijn geruststellende woorden na een spannende tijd, waarbij je afhankelijk bent van alle bedrijven en personeel die het casco pand vorm moeten geven. Een grote bos sleutels vormt de symbolische overdracht deze middag, nadat er nog de nodige instructies worden gegeven en afspraken vastgelegd. De ramen zijn dicht, de deuren kunnen worden afgesloten, er kan plaats worden gemaakt voor de warmte en gezelligheid!

De toekomstige gasten van De Patron konden onlangs, tijdens het Klompenfeest in Twello, voor het eerst kennismaken met bedrijfsleidster Marjan Buitenhuis. Terwijl Mark Daley zorg droeg voor het smakelijke ‘gespreksvoer’, praatte Marjan iedereen bij over de sfeervolle plannen. Uitdagingen in overvloed voor Marjan, maar daar ligt ook juist haar kracht! Een enorm organisatietalent, opgedaan door talrijke ervaringen in het verleden en daarbij een sterke drive om, samen met Mark en het team, het nieuwe bedrijf in Nederland op de kaart te zetten. “We hebben straks een unieke zaak, wat gaat zorgen voor een bijzondere belevenis voor onze gasten!” aldus Marjan.

“Gastvrijheid kan je niet echt aanleren, maar stroomt door je aderen” en daarmee bevestigt de bedrijfsleidster nog eens, wat altijd al wordt geroepen. Werken in de horeca moet je liggen, het is niet alleen je beroep maar juist ook het persoonlijke gevoel van gastvrijheid dat je werk succesvol maakt. “Hospitality is de overtreffende trap en je moet altijd streven naar beter” en dat mogen Marjan, Mark en hun team straks gaan uitdragen, wanneer de toegangsdeur van De Patron zal worden geopend. Daarbij stromen de boekingen inmiddels al binnen en dát, terwijl veel nog aan de verbeelding van een ieder wordt overgelaten. “De eerste feestjes zijn al geboekt en ook zijn er al tafels gereserveerd voor de kerstdagen” aldus de trotse eigenaar.

Wie op de hoogte wil worden gehouden of óók alvast wil reserveren, kan via de website www.depatrontwello.nl contact opnemen. Wil je de ontwikkelingen blijven volgen van de verdere bouw, de voorbereidingen voor de Open Huis of zelfs kans maken op diverse leuke aanbiedingen en cadeaus? Bezoek dan de pagina’s op Facebook of Instagram via DePatronTwello.

woensdag 9 oktober

Deel dit bericht