Gastlessen streetdance

Voorst- Sinds twee jaar verzorgt Marit Vogel van MaritDans op woensdag voor de jeugd de lessen streetdance bij Gymnastiekvereniging Voorst. Woensdag jl. heeft Marit namens GV Voorst gastlessen streetdance gegeven aan de leerlingen van basisschool Sjaloom in Voorst. Op de muziek van nu wist Marit in korte tijd de kinderen mee te nemen in haar enthousiasme voor dans en werd er volop meegedaan door de leerlingen. Binnenkort gaat Marit ook gastlessen verzorgen aan de kinderen van basisschool De Wiekslag zodat ook zij kennis kunnen maken met de superleuke lessen streetdance.

Wist je dat GV Voorst naast de streetdancelessen ook gymlessen voor de jeugd verzorgt? Daarnaast biedt de gymvereniging twee keer per week lessen voor volwassenen. Op maandag om 20.00 uur total body workout en op woensdag om 20.00 uur fitnessdance. Kijk voor meer informatie op de Facebook of Instagram of stuur een mail naar bestuur@gvvoorst.nl.

Wil jij of je kind lekker sporten dichtbij huis? Kom dan eens kijken bij één van hun lessen en doe vrijblijvend de eerste twee lessen gratis mee!

Daarnaast willen de gymvereniging ook een oproep doen voor bestuursleden, GV Voorst is namelijk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden! Wil jij ook dat voor jou of je zoon of dochter de mogelijkheid blijft om te kunnen sporten in Voorst of vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur van GV Voorst? Meld je dan snel aan via bestuur@gvvoorst.nl.

woensdag 25 november 2020

Deel dit bericht