Geef nooit op! Er is altijd hoop!

KLARENBEEK/VOORST/WILP- Bovenstaande slogan is het thema van de dienst op zondag 27 november in de kerk van Klarenbeek. In de roerige tijd waarin we leven is het soms best moeilijk om de moed erin te houden. We vallen van de ene crisis in de andere. Hoe ziet de wereld er over 30 jaar uit? Wat valt er nog te verwachten?

In de kerk van Klarenbeek wordt op zondag 27 november een licht ontstoken: de eerste Adventskaars. Licht: een teken van hoop, van verwachting!

Een kleurrijke vlag met het thema: ‘Geef nooit op! Er is altijd hoop!’ zal op deze zondag wapperen. En de boodschap van hoop zal klinken.

U/jij bent van harte welkom om de dienst, georganiseerd door de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp, bij te wonen. Aanvang: 10.00 uur. Dhr. Ruud Bloemendal is de voorganger.

Aan het einde van de dienst collecteren we voor de Stichting ‘Vrienden van De Hoop’. De Hoop biedt mensen, met psychische problemen of een verslaving, uitzicht. De vriendenstichting ondersteunt daar waar zorg niet door verzekeraars wordt vergoed, bijvoorbeeld het bieden van werkervaringsplekken, de opvang van kinderen die samen met hun ouders worden opgenomen en nog veel meer.

Kunnen wij in de donkere dagen voor Kerst een lichtpunt, een teken van hoop zijn?

woensdag 23 november 2022

Deel dit bericht