Genieten met dorpsgenoten

Twello- Vergeet de socials, gooi je mobiel in de hoek en kom op 16 februari lekker kletsen. Iedereen uit dorp Voorst en naastgelegen buurten is welkom op deze inwonersavond! (piep)jong, middelmatig, nieuw én ‘stok’ oud.

Gezelligheid
Je kunt er allerlei termen op los laten, maar gezelligheid dekt de lading wel. Beetje ‘ouweh…..’ onder het genot van een kop koffie en/of een drankje. Geen verplichtingen, alleen een zeer kort geneul vanuit de Stichting Kijk in dorp Voorst. Waar staan ze met zijn allen voor? Voorster Belang e/o, Ondernemersvereniging Voorst en Marije van Ingen van Stichting Mens en Welzijn zijn aanwezig.

Zij krijgen soms vragen waarom er nog een Stichting bij komt en wie nu wat doet in dorp Voorst. Voorgenoemde drie partijen en Stichting Kijk in dorp Voorst gaan samen met jullie, tijdens een speelkwartiertje, in ‘kaart’ brengen waar ze voor staan.

Na het speelkwartiertje mag je lachen en brullen tot een uur of 23:00 / 23:30. Gieren liever niet, maar afzonderlijk vragen op hen afvuren ná het speelkwartiertje mag altijd.

Waar, hoe laat en opgave

Ben jij er bij op 16 februari om 19.30 uur in het dorpshuis van Voorst? Weet je dat nu al zeker? Gezellig! Laat het alvast weten via stichtingkijkindorpvoorst@gmail.com dan is er een inschatting op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Maarrr.. ook op het laatste moment, zonder opgave, ben je ook gewoon welkom. Tot dan!

woensdag 31 januari 2024

Deel dit bericht