Genieten van de natuur op Landgoed Matanze in Terwolde. Unieke Koninklijke wandeling met Brasserie K

Terwolde- Koningsdag 2021 zal anders zijn dan anders, maar hoeft daardoor niet minder feestelijk te zijn. Voor wie er op uit wil, heeft Brasserie Kriebelz i.s.m. de familie van Rijckevorsel iets bijzonders georganiseerd; koninklijk wandelen op Landgoed Matanze in Terwolde!

​Dinsdag 27 april vieren we Koningsdag. Een vrije dag voor bijna iedereen en dan wil je wat ondernemen. De fiets- en wandeltochten in Terwolde en omgeving zijn geliefd bij de vele deelnemers en op Koningsdag wordt daar een bijzonder oranje tintje aan gegeven.

Tussen 11.00 en 14.00 uur kunnen de wandelaars en fietsers starten bij Brasserie Kriebelz met een take away koffie en oranje tompouce. Aansluitend ga je landgoed Matanze ontdekken, waar bij de ingang het oranjebittertje staat te wachten. Hierna kan men de reguliere routes wandelen of fietsen.

Aan het einde van de wandel- of fietstocht staat een pannetje Koningssoep met stokbrood en huisgemaakte kaascracker te wachten. De kosten voor deelname zijn ook heel feestelijk.

Voor 13,95 kun je als afsluiter kiezen voor een baquette met kaas, kipfilet of eisalade. Wie thuis niet meer wil koken, pakt het take away 2-gangen diner en betaalt voor het gehele arrangement 27,50 per persoon.

Deelname kan uitsluitend middels reservering. Telefonisch via nummer 0571-292022 of bezoek de website www.brasserie-kriebelz.nl en meld je aan!

Tot ziens bij Kriebelz!

woensdag 21 april 2021

Deel dit bericht