Geslaagde open opkomst scouting Gelre Groep

Twello- Afgelopen zaterdag waren er open opkomsten bij scouting Gelre Groep Twello. Alle kinderen van 5 – 7 jaar konden meespelen met de Bever-groep en alle kinderen van 7 – 11 jaar waren welkom bij de beide Welpen-groepen en konden zo zelf ervaren hoe leuk scouting is. Er kwam een mooi aantal nieuwe kinderen kijken én natuurlijk direct meedoen.

Wat kon je allemaal doen?

Het was een prachtige zonnige middag en de kinderen genoten met volle teugen van de activiteiten. Zo was er het dakgootspel, het ouderwetse telefoonspel, je kon schommelen op een mooie zelfgepionierde schommel, er werden hockeywedstrijdjes gespeeld, er waren diverse creatieve activiteiten binnen en de kinderen konden genieten van een lekker soepje rond het kampvuur.

Meer weten?

Kom dan vrijblijvend kennismaken bij ons clubhuis aan de Stinzenlaan 80 in Twello. Op zaterdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur zijn we sowieso aanwezig, met uitzondering van de schoolvakanties. Voor jongeren van 11 – 14 jaar zijn er open opkomsten op woensdag 6 november om 19.00 uur en vrijdag 8 november om 19.00 uur. Zie ook www.gelregroep.nl www.facebook.com/scoutingtwello www.instagram.com/scoutinggelregroeptwello/ of mail naar info@gelregroep.nl

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws