Gezellige ochtenden voor iedereen

Klarenbeek-

U ben welkom in Klarenbeek op iedere woensdag ochtend. Daar staat de koffie en thee klaar om de laatste nieuwtjes uit te wisselen over dorp en streek. Diverse spelen liggen klaar en bijna iedere woensdag ochtend is er een leuke, creatieve of interessante activiteit georganiseerd. Zo wordt er door een enthousiaste groep mensen iedere woensdag jeu de boules gespeeld. Inmiddels is het mandala kleuren ook een vaste activiteit geworden. Iedere twee weken start de wandelgroep vanaf het MFC voor een mooie wandeling en keert nadien terug om samen met elkaar nog wat te drinken en na te kletsen. De wandelgroep start iedere eerste en derde woensdag om 9.30 uur vanaf het MFC te Klarenbeek.

De komende maand staan de volgende activiteiten op de kalender.

Op woensdag 20 november kunt u zich opgeven voor een heerlijke lunch met diverse broodjes of salades met verse soep. Een vaste groep vrijwilligers staan garant voor een gezonde lekkere lunch. De kosten zijn slechts € 6 pp waarbij u aan niets ontbreekt. Opgeven is wel nodig via onderstaande gegevens.

Woensdag 27 november komt een speciale lezing verzorgt door Waterman Advies. Alles rondom verzekeringen en de zorgverzekeringen komen aan bod. Deze ochtend is er alle ruimte om vragen te beantwoorden.

Het Repair café is woensdag 4 december weer aan de beurt. Heeft u ergens een apparaat dat u niet meer kunt gebruiken omdat het nog steeds niet gerepareerd is? Dan bent u deze ochtend op het juiste adres. Niet alleen reparatie aan apparaten maar ook aan kleding is mogelijk.

Wandel gerust eens binnen bij De Brug (MFC) te Klarenbeek op de woensdag ochtend voor een interessante ochtend. Of kom voor een potje jeu de boules of mandala kleuren naar Klarenbeek.

De koffie en thee staan klaar (eerste kopje wordt u aangeboden door Klarenbeeksbelang)

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig te komen dan kunt u een beroep doen op Helpende Handen voor een vervoersaanvraag of opgave voor de lunch: 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl

Iedere woensdag bent u welkom 10.00-12.00 uur in De Brug (MFC) te Klarenbeek.

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws