Goede doel steunen zonder dat het geld kost

Regio- Vind u het heerlijk om actief bezig te zijn in de natuur en helemaal als u daarmee direct een bijdrage kan leveren aan huifbedrijden voor volwassen en kinderen met een beperking? Kom dan appels en peren plukken voor Stichting Sidney and Friends bij de Nijensteen in Veessen.

Vanaf 22 augustus t/m september kunt u per dagdeel (4 uur) helpen met het plukken van de appels en peren waarvan alle door vrijwilligers ingezette uren worden omgezet naar een financiële gift aan Stichting Sidney and Friends. De pluktijden zijn van 08.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Stichting Sidney and Friends is opgericht in Emst en verzorgd nu ruim 9 jaar huifbedrijden voor volwassenen en kinderen met een beperking op het terrein van ’s Heerenloo in Apeldoorn. Door giften en acties kunnen deze ritten op de paarden gratis worden aangeboden. De opbrengst van de appels en perenpluk actie is de grootste bron van inkomsten voor deze stichting dus alle hulp is welkom.

Op www.stichtingsidneyandfriends.nl vindt men informatie over de Stichting en kan men filmpjes kijken over het huifbedrijden en de plukactie die nu voor het achtste jaar op rij georganiseerd wordt door Dikkie Huiskamp. Men kan zich bij haar aanmelden via mailadres dirkjehuiskamp@hotmail.com of telefoonnummer 06-12590724.

woensdag 10 augustus 2022

Deel dit bericht