Groot Halloween griezelevenement in Twello op 1 november

TWELLO.- Vrijdag 1 november wordt Halloween in het centrum van Twello weer spectaculair gevierd. Opgeven voor schminken en de griezeltocht is al weer mogelijk.

Vorig jaar namen ruim 500 kinderen deel aan de griezeltocht. De tocht waarin de griezels gezocht moesten worden in het centrum van Twello. Met een griezelspeurtocht kaart gingen de kinderen op pad. Het viel niet mee de griezels van de organisatie te vinden. In het centrum liepen ook veel andere bezoekers in griezeltenues rond. Gelukkig waren de griezels van de organisatie herkenbaar aan een sticker. Een volle speurtochtkaart gaf gratis toegang tot het spookhuis. Ook dit jaar zijn er weer de speurtochtkaarten en is er weer de gratis toegang.

Bij “de Knipoog” in de Marktstraat zal evenals vorige jaren weer voor héél veel eng griezelplezier gezorgd worden, aldus eigenaresse Jet van den Beld. De voorbereiding hiervoor is ook al in volle gang.

Bij veel andere ondernemers wordt er ook gegriezeld en een verrassing uitgedeeld aan iedereen die verkleed is. Op het Dorpsplein zal DJ Mc Stone weer sfeer brengen met griezelmuziek.

Kortom de organisatie en de ondernemers beloven ook dit jaar weer op vrijdag 1 november van het centrum van Twello weer een grandioos griezelcentrum te maken. Plezierig griezelen is het uitgangspunt.

Durf jij mee te griezelen? Geef je dan snel op.

Aanmelden kan via de link op facebookpagina: griezelen in Twello of via de website : intwello.nl

(Deelname is op eigen risico. Op deze avond worden foto’s gemaakt die gepubliceerd kunnen worden).

woensdag 9 oktober

Deel dit bericht