Haak- en breiworkshops

VOORST- Ook in 2020 worden er door Voskamp Textiel weer diverse workshops gehouden. Voor de komende maanden staan er verschillende technieken op het programma. Begonnen wordt er op 15 januari met de techniek van het sokken breien. In drie avonden wordt een paar sokken gebreid. Er is ook een workshop fair isle breien waar deze speciale techniek van het met meerdere kleuren breien aan bod komt en ook het inknippen voor bijvoorbeeld hals en armsgat worden geleerd. Verder is er een avond mozaïek breien en ook het op dit moment populaire mozaïek haken komt aan bod.

Ook oude technieken zijn weer helemaal terug van weggeweest en op dit moment zijn punchen en gymp haakwerk helemaal in. Bij de punch techniek ontstaan door met garen en een speciale punch naald te werken heel snel en eenvoudig onder meer de leukste accessoires, kussens of zelfs wandtapijten.

Gymp haken is een techniek waarbij door te haken met een gymp vork prachtige kantachtige patronen te maken zijn die onder meer in kleding en als decoratie de komende tijd veel te zien zullen zijn.

Voor inlichtingen en /of opgave: Voskamp Textiel Rijksstraatweg 148 Voorst, tel. 0575-501423

woensdag 15 januari

Deel dit bericht