Hans Elzinga bij de Kunstkring

TWELLO.- Op zaterdagmiddag 5 oktober speelt Hans Elzinga avontuurlijke gitaarmuziek en ook fluit in de galerie van de Kunstkring in Twello.

Hans begon begin jaren tachtig met het maken van eigen gitaarstukken. Vervolgens heeft hij jarenlang in groepen gespeeld maar vanaf eind 2017 is hij opnieuw bezig gegaan met het maken van eigen muziekstukken voor gitaar en fluit. Ditmaal met technische middelen zoals een loopstation en andere effecten. Hij beschrijft zijn muziek als: “ soms hemels, dan weer aards. Heel stilletjes maar ook heftig. Om te bewegen en om bij weg te dromen”. De muziekstukken zijn geen echte composities maar klanklandschappen met veel ruimte voor improvisatie, aldus Hans.

De galerie, aan de Dorpstraat 11a, is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 uur kunt u gratis genieten van dit optreden, een gift voor de muzikant wordt zeer op prijs gesteld. Mocht u ook interesse hebben om (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen in 2020, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

woensdag 2 oktober

Deel dit bericht