Hartverwarmend afscheid van ´Zlatan´

Voorst- Tijdens zijn laatste bezorgroute in dorp Voorst werd PostNL bezorger Zlatan opgewacht door tientallen dorpsbewoners. Compleet verrast werd hij bij De Wiekslag uit zijn busje gehaald en naar binnen gebracht waar zich een grote groep Voorstenaren verzameld had om hem uit te zwaaien op deze laatste bezorgdag.

Het afscheidsfeestje was een initiatief van Saskia Groeve en Wendy Methorst die een actie opzetten en een inzameling hielden en de posters verstrekten (met dank aan Rozemarijn Arends). De familie van Zlatko (zijn eigenlijke Bosnische voornaam) zat in het complot en was ook aanwezig.

In de ruim twaalf jaar dat Zlatan bezorger was in Voorst viel hij op door zijn vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hij wist precies waar hij een pakketje kon achterlaten als iemand niet thuis was en kende iedereen bij de voornaam en onthield die ook.

De overdonderde Zlatan werd lovend toegesproken door Wendy, die hem de beste pakketbezorger van Nederland noemde, en kreeg vervolgens van Saskia en Wendy nu zelf een pakket overhandigd met daarin de ruim honderd ingezamelde enveloppen met inhoud. Bovendien ontving hij van Tommy Carving een houtsculptuur.

Vervolgens werd hij toegezongen en kreeg hij zelf het woord.

¨Dit had ik niet verwacht ik ben er zenuwachtig van. Dank jullie wel allemaal. Het komt Voorst vertrouwt mij en zal altijd een speciale plek bij mij houden. Ik kom zeker nog een keer koffie drinken,¨ aldus Zlatan.

Tot slot kreeg hij van alle aanwezigen nog een hand en wat cadeautjes en maakte hij met iedereen nog een praatje. Bovendien wenste iedereen hem veel succes in zijn nieuwe baan.

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht