Heerlijk uit eten voor KWF kankerbestrijding

Terwolde- Ze zijn eerstejaars studenten en volgen de opleiding ‘Ondernemerschap en Retailmanagement’. Alem, Emre, Hannes, Janet, Raymond, Yannick en Koen krijgen op hun eerste schooldag gelijk een super uitdaging; verzamel € 750,- voor een goed doel. Om dit bedrag op te halen, bedachten de studenten een benefietavond in de vorm van een viergangendiner. Deze gaat plaatsvinden op woensdag 16 september aanstaande bij Brasserie Kriebelz in Terwolde.

De flyer is inmiddels zo goed als klaar, de plannen helder en omdat het evenement in Terwolde gaat plaatsvinden, mag het Voorster Nieuws alvast aanschuiven. “Wij hebben voor het KWF gekozen omdat de collecteweek samenvalt met onze eerste week van de nieuwe studie.” Aan het woord is Koen van den Berg, de kersverse eerstejaars met een grote dosis enthousiasme en energie. “Het op te halen bedrag is veel geld, maar we denken dat mensen best bereid zijn om juist mee te werken aan dit belangrijke goede doel!”

Dat het de jongens worden gegund blijkt wel uit de gulle gaven welke al zijn ontvangen. “Mijn rijinstructeur hoorde van onze ideeën en doneerde spontaan honderd euro! Bouwbedrijf Terry Groters uit Terwolde heeft al acht stoelen gereserveerd welke hij gaat weggeven aan anderen.” Weet u iemand die het echt verdiend om met twee personen uit eten te gaan, laat het ons weten via mail: info@brasserie-kriebelz.nl , wij zullen de vier tafels verloten.

Koen heeft er dan ook alle vertrouwen in, dat het een succesvolle avond gaat worden én dat ze hun studiepunten gaan halen.

Woensdagavond 16 september worden de gasten tussen 17.00 – en 19.00 uur verwacht bij Brasserie Kriebelz in Terwolde. Er zijn maximaal 100 stoelen beschikbaar en de prijs bedraagt € 35,- per persoon. Voor dit bedrag worden de gasten culinair in de watten gelegd. Een smeerbaar voorafje, vier voorgerechten, gevolgd door vier hoofdgerechten met vijf bijgerechten én een dessert van eveneens vier lekkernijen! Per deelnemer wordt na aftrek van de kosten € 17,50 overgemaakt aan het KWF.

De gasten dienen uiteraard wel van tevoren aan te geven, dat ze aanwezig zullen zijn. Dit vanwege het maximaal aantal beschikbare stoelen. Reserveren gaat eenvoudig door te bellen met de brasserie via 0571 292 022 of via de website. Geef daarbij wel aan dat je specifiek komt voor de benefietavond.

Wie niet aanwezig kan zijn maar de jongens wel een financiële bijdrage voor het KWF gunt, kan een donatie doen door de website van het KWF te bezoeken. Dit kan onder meer via de link https://acties.kwf.nl/fundraisers/koenberg/benefietavond-brasserie-kriebelz

woensdag 9 september

Deel dit bericht