Help een mooie droom werkelijkheid worden

Twello- In speeltuin “De Spoortuin” op de Demmerskamp was het woensdagmiddag 14 juli zeer gezellig voor jong en oud.

De speeltuin is bedoeld voor de jeugd t/m 12 jaar en daarnaast een ontmoetingsplek voor iedere bewoner. Een plek om samen te komen. Een plek die de saamhorigheid van de wijk bevorderd. Deze middag werd het schooljaar afgesloten met veel kinderen.

Er werd gespeeld. Er werd gesprongen op het gesponsorde springkussen en heerlijk gesmikkeld van de pannenkoeken, gebakken door bewoners met geschonken ingrediënten.

Ilse Rood en Tirza Kruiver wonen in de wijk en werken samen met Chris Frencken van de gemeente en IJsseldal Wonen aan het verwezenlijken. Speelattributen die veilig en geschikt zijn voor kinderen tot en met 12 jaar en ook voor een gehandicapt jongetje uit de wijk. Zijn wens in vervulling laten gaan is een belangrijke doel. Ilse: ”Achter in de speeltuin willen we graag een tuinhuis met een keukentje. Er kan koffie, thee en limonade geschonken worden tijdens de maandelijkse activiteiten. We willen een plek creëren om het samenkomen van alle nationaliteiten te bevorderen.”

Veel moet er nog bedacht worden, gedaan worden. Daarvoor zijn ideeën welkom, worden sponsoren gezocht en vrijwilligers uitgenodigd om te komen helpen. Heb jij ideeën, wil jij graag komen helpen, heb jij misschien dat mooie tuinhuisje of weet jij wie er graag dit mooie project wil sponsoren, neem dan contact op met Ilse of Tirza.

Dat kan door een mail te sturen naar despeeltuinvantwello@gmail.com

Help een mooie droom werkelijkheid worden. Een plek waar gespeeld kan worden, waar maandelijks activiteiten georganiseerd gaan worden en waar samenzijn tot verbinding leidt.

woensdag 21 juli 2021

Deel dit bericht