Help! jij ook mee?

Twello- Mijn naam is Sabine van Gerrevink en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Twello. Dit jaar collecteer ik voor de vierde keer voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Binnenkort is het weer zo ver: van 12 t/m 17 november trotseer ik met een paar andere vrijwilligers in Twello, weer en wind om geld op te halen voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting helpt een heleboel mooie projecten te realiseren. B.v. speeltuinen waar kinderen met en zonder een (lichamelijke) beperking kunnen spelen.

Maar ook een fantastische gebarenapp! Deze app is ontwikkeld voor jonge kinderen die doof of slechthorend zijn. Ook horende kinderen en volwassenen leren ondersteunende gebaren waardoor iedereen met elkaar kan communiceren. Onze jongste zoon Julius heeft het syndroom van down en is slechthorend geboren. Wij communiceren met gebaren. Door het gebruiken van de gebaren app kunnen steeds meer mensen “praten” met elkaar en dus ook met onze Julius. Dit is geweldig om te zien en ervaren!

Er zijn nog zoveel meer projecten te realiseren en daarom hoop ik veel geld op te halen tijdens de collecteweek. We hebben een klein team van vrijwilligers binnen Voorst en Twello. Vandaar dat ik graag een oproep doe voor collectanten die ons een handje willen helpen!

Wil jij ons helpen en een uurtje collecteren voor een geweldig mooie stichting?

Voor aanmelding of informatie kun je contact opnemen met Rie Flach-Koopmans op telefoonnr 06-33319945. Of mail naar rflach@nsgk.nl

Zie ook www.nsgk.nl.

Geen (uurtje de) tijd?

Lukt het niet om te collecteren dan tref je mij misschien aan de deur. Hopelijk doe je dan een bijdrage.

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht