Het goeie nieuws in de eig’n streektaal

Terwolde- Zundag 14 februari is d’r weer een karkdienst in de eig’n streektaal vanuut de karke van Terwolde-De Vecht. De karkdienst wödt rechtstreeks uut’ezonden via het internet kanaal van de karke. Dat kö’j vind’n op de internetsite en daor zit een link in naor de uutzending van de karkdienst.

De dienst wödt geleid deur dhr. Jan Leijenhorst uut Ruurlo. Het geet aover de Brullufte in Kana. Dat is het eerste optrè’n van Jezus waor dat Hee van zich leet heurn. Hee verander’n daor water in wien, toen de wien an het ende van de brullufte op dreigen te raken. Zo hield Hee het feest gaonde en liet de anwezigen pruuven van de vreugde van de liefde. Zo gaf Hee het teken dat het laeven smaak krig as de liefde mar blif winnen. Wuule könt wel een opkikkertje gebruuk’n in disse rare tied van het rondgaonde corona virus. Kiek toch ok mee met ons. Het wordt iets biezunders.

Zundag 14 februari um 10.00 uur via de internetsite van PKN Terwolde – De Vecht. Allemoale welkom. A’j het heb e’mist of te late inschakelt, dan kö’j het later ok nog terugge kiek’n; altied goed.

woensdag 10 februari 2021

Deel dit bericht