Het Voorster (kerst)pakket

Voorst- Zoek je een geschenk voor de komende feestdagen, een leuk cadeau om in deze tijd iemand mee te verrassen? In Voorst hebben een viertal ondernemers hun krachten gebundeld en verschillende pakketten met onder meer streekproducten samengesteld, die te gebruiken zijn als kerst- of relatiegeschenk. Er zijn vier verschillende pakketten: kleintje Voorst, lekker Voorst, smakelijk Voorst en verrassend Voorst. De prijzen zijn vanaf € 25,00 en het is natuurlijk ook mogelijk in overleg zelf nog producten of artikelen toe te voegen.

In elk pakket zit een heerlijke kersttol van ambachtelijke bakkerij Bril waarbij de echte roomboter niet mag worden vergeten, hier zorgt boerderij de Kolke voor. Keurslager Aalpoel zorgt voor onder meer droge worst, leverworst, rookworst of een smakelijke rollade in het pakket. Van de Kolke kan natuurlijk de cranberryjam of appelsap niet ontbreken en zij kunnen ook voor een lekker stukje kaas zorgen. En Voskamp Textiel vult het pakket aan met een gastendoek, een baddoekenset, of een leuke keukenset.

Dit alles, verpakt in een mooie doos, zorgt voor een prachtig cadeau. Kortom het uitpakken van het pakket is een klein feestje!

Voor informatie of bestellingen: Albert en Corrie Wassink, boerderij de Kolke, Lange Klarenbeekseweg 30 in Voorst. Tel. 0575-501247.

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws