Het wordt een weekje later!!

Bistro-pub De Patron in Twello opent binnenkort de deuren. Iedereen en alles is in volle gang, ‘de mensen van de bouw’ liggen strak op schema en het belooft Verbaaszend Bijzonder te worden. “De eerdere streefdatum van 30 november gaan we echter niet halen, het wordt een weekje later” aldus eigenaar Mark Daley. Zaterdag 7 december wordt definitief de datum van de Open Huis. Een ieder is van harte welkom om tussen 14.00 uur en 17.00 uur de zaak te bezichtigen, kennis te maken met het personeel, onder het genot van een Verbaaszend Lekker drankje of hapje.

“Er ligt nog ontzettend veel werk op ons te wachten, dat hebben we enigszins onderschat” vervolgt Mark. Marjan Buitenhuis, bedrijfsleidster van de nieuw te openen zaak vult aan; “we lopen nu het risico dat we niet alles krijgen zoals we het willen hebben. Het pand en interieur worden keurig op tijd opgeleverd, daar ligt het niet aan. Maar wij hebben intern gewoon meer tijd nodig om de puntjes op de i te zetten, waarbij we niets aan het toeval willen overlaten”.

“We hebben er onwijs veel zin!” aldus de toekomstige bartender Jimmy. Samen met kok Siemen maakt hij een ontdekkingsreis door het pand en verkent de diverse werkplekken. Ook collega’s Laura en Tonny zullen de komende weken de handen uit de mouwen steken om De Patron alles te geven dat het nodig heeft. Servies, bestek en alle toebehoren staan nog ingepakt. Het zijn straks de allerlaatste loodjes, de slagroom op de koffie, de kers op de appelmoes.

woensdag 20 november

Deel dit bericht