Hiep hiep hoera voor damesdispuut Catwalk

Wilp-Achterhoek- Normaal gesproken komen de studentenverenigingen en disputen in Nederland niet vaak positief in het nieuws, maar daar brengt het Doornse damesdispuut Catwalk verandering in.

Zij zijn namelijk uitgeroepen tot het beste damesdispuut van Nederland. Catwalk is een dispuut met hechte, gezellige meiden. Ook Noa Nijland (18) en Anne Wonink (19) uit Wilp-Achterhoek zijn sinds dit jaar lid en mogen deze titel nu met eer dragen.

Het dispuut wat is opgericht in 1995, is aangesloten bij de particuliere opleiding TMO Fashion Business School. Dit maakt dat het dispuut veel meer is dan alleen feesten. Leden leren namelijk veel op het gebied van organiseren en ook kunnen zij zich op zakelijk gebied enorm ontwikkelen door een functie in het bestuur op zich te nemen. Verder biedt het dispuut een groot netwerk van oud-leden die allemaal werkzaam zijn in de fashion branche, wat erg goed van pas komt als je na de studie een baan zoekt. Dit is met name waarin Catwalk zich onderscheidt van andere disputen en waarom zij zichzelf nu het beste damesdispuut mogen noemen!

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht