Hij komt, hij komt …

TWELLO.- Over een paar weken is het weer zover, het grote kinderfeest! De aankomst van Sinterklaas in Nederland. Sinds vorig jaar heeft muziekvereniging Excelsior uit Twello contacten met een echte Pietenband uit het Spaanse. Om de titel uitspreekbaar te houden is ervoor gekozen om de naam om te dopen tot; Pepernotenbloazers. Deze pietenband bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste pieten met allemaal een eigen instrument! Het eerste officiële optreden van de Pepernotenbloazers zal de intocht in Twello zijn op zaterdag 16 november a.s.

Vanaf 13.15 uur kunt u hen horen spelen rondom het station in Twello. Natuurlijk is het al een groot feest omdat Sinterklaas aankomt, maar de Pepernotenbloazers zullen er een nog groter feest van gaan maken.

In de daarop volgende zaterdagen zullen deze muziek Pieten diverse bedrijven afgaan om tijdens de verschillende Sinterklaasfeesten de nodige sinterklaasliedjes ten gehore te brengen. Maar er is nog ruimte in de drukke agenda. Mocht u deze Pietenband willen reserveren, dan kan dat nog op zaterdag 23 november na 16.15 uur of op zaterdag 30 november na 17.15 uur. Voor meer info of voor het maken van een reservering kunt u contact opnemen met: Hans Leliveld 06 27 21 97 48 of Bart Werkman 06 11 95 13 74, mailen kan ook naar pietenkapel.excelsior@gmail.com

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws