Hockey een echte jongensport

TWELLO-

De jongens D van VHC gaan als een malle in de competitie, ze hebben alle wedstrijden dik gewonnen en mogen zich dus met recht kampioen noemen.

Ook jongens C van VHC mogen zich Kampioenen noemen! Hard gevochten hebben ze voor hun zeer verdiende 1e plek. De jongens B zijn 2e geworden en dat is een zeer knappe prestatie want hun team was dun bezaaid. Dus extra knap om dan als 2e in de competitie eindigt. Snoeihard dat is het motto van de jongensteams bij VHC.
Wie denkt dat hockey niets voor jongens is mag een wedstrijd van de jongensteams van VHC komen kijken en oordeel dan zelf. Snoeiharde ballen en keihard rennende jongens vliegen over het veld heen en weer. De scheidsrechters moeten ook hard aan de slag om het spel bij te kunnen benen, want voor je het weet is de bal alweer in de goal van de tegenstanders. Het zijn niet alleen de snoeiharde ballen en keiharde acties, maar ook het technische spel die hockey zo ongelooflijk leuk maakt om te doen, maar ook heel leuk om naar te kijken. Het plezier onderling is voelbaar als je aan de zijlaan als supporter naar deze rennende jongens staat te kijken. Ook al is het soms koud langs de lijn van het hockeyveld, van al die blije en fanatieke jongens word je als supporter vanzelf wel warm. Trots zijn we op al die jongens die toch maar even een andere sport hebben gekozen in een dorp die veelal in het teken staat van voetballende jongens. Hockey wordt nog vaak gezien als meisjes sport, maar niets is minder waar. Kijk maar eens naar alle gave trucs die je kan doen met een hockeystick en een bal. En hoe snel het spel gaat tijdens de wedstrijden.
Ben jij die jongen die ook graag wat anders wil doen dan anderen, wil jij ook een snelle stoere sport? Kom dan ook eens meekijken bij een hockeytraining, wil je weten wanneer al die jongens trainen? Mail dan naar:werving@vhctwello.nl

woensdag 4 december

Deel dit bericht