Hoe kan het Enneagram je helpen?

Twello- Op zoek naar (ander) werk? Dan is het soms wel fijn om hier wat hulp bij te gebruiken. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht.

Interactieve lezing over Enneagram
Ook benieuwd naar de uitleg over het Enneagram? Kom dan naar de interactieve lezing van Zwaan Smale. Zij laat je kennis maken met dit persoonlijkheidsmodel, waarin iedereen zichzelf kan herkennen. Het Enneagram laat zien waar onze kracht, kwaliteiten, talenten en valkuilen liggen. Het is een zeer krachtig instrument om de weg naar groei en ontwikkeling te wijzen. Binnen het Enneagram zijn negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren.

Ben je nieuwsgierig naar je eigen type? Kom dan proeven van het Enneagram. De lezing is laagdrempelig, informeel en voor iedereen toegankelijk. Ook als je nog nooit van het Enneagram hebt gehoord!

Over Zwaan Smale
Het Enneagram heeft Zwaan Smale laten zien welke overtuigingen haar tegen hielden om te doen wat ze graag doet. Dankzij deze inzichten heeft ze de stap gezet om haar eigen bedrijf te starten. Het waren niet haar kwaliteiten die tekort schoten, maar de overtuigingen die ze over zichzelf had. Zwaan helpt je om de eerste stappen te zetten op jouw pad. (www.gewoonzwaan.nl)

Praktische informatie
De Walk&Talk bijeenkomst is op vrijdag 2 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek in Twello. Toegang is gratis, net als koffie en thee. In verband met de coronamaatregelen kunnen er maximaal 12 mensen deelnemen. Geef je snel op via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

woensdag 23 september

Deel dit bericht