Hopveld van Hop voor Bier te bezoeken

Empe- Hop voor Bier uit Empe organiseert deze zomer activiteiten in het kader van de IJsselbiënnale 2021. De IJsselbiënnale is een fietsroute langs de IJssel van Doesburg tot aan Zwolle waarlangs kunstwerken te zien zijn. De biënnale is vrijdag 18 juni van start gegaan en loopt tot 19 september.

Rondleidingen

Ontdek hoe hop voor bier geteeld word, inclusief proeverij (24 juli, 14 en 28 augustus en 10 september). U bent van harte welkom om aan een van de activiteiten deel te nemen. Meer informatie is te vinden op www.hopvoorbier.nl of op de Facebookpagina.

Bierfietstocht: ‘the making of Beekzichter bieren’

Op vrijdag 20 augustus organiseren Landgoed Beekzicht, Hop voor Bier en Brouwerij Chamaven uit Zutphen een heuse bierfietstocht van ± 20 km met als thema: the making of beekzichter bieren. Fietsend langs de ingrediënten van de landgoedbieren van Beekzicht, krijgt u meer informatie én u proeft op een bijzondere locatie op het landgoed van het bier. Meer informatie over deze unieke fietstocht én mogelijkheid om op te geven vindt u op landgoedbeekzicht.nl

woensdag 14 juli 2021

Deel dit bericht