IJsselclassics

Welsum- Eén dag per jaar is Welsum het klassieke autohart van Nederland en wel met het Oldtimerfestival “IJsselclassics” dit jaar op 5 september, dan wordt voor de 12e keer de IJsselclassics georganiseerd. Een evenement dat open staat voor alle oldtimers/klassiekers op 4 wielen of méér, van tenminste 25 jaar oud, dus personen - bedrijfsauto's / trucks en tractoren. Jaarlijks kan men hier genieten van een grote diversiteit aan klassieke voertuigen uit binnen en buitenland. Ook worden er overnachtingsmogelijkheden aangeboden, zowel op de camping met o.a. 4 persoons chalets, b&b of hotelaccommodatie in de omgeving.

Het centrale middelpunt zijn de terreinen van Eettapperij Bijsterbosch / Camping de “Stuurmanskolk” aan de IJsseldijk 85, 8196 KC in Welsum vanaf 10.00 uur. Welsum ligt aan de linker IJsseloever tussen Deventer en Zwolle.

Na de ontvangst van de deelnemers – met koffie en koek - is het kijken en ontmoeten van het moois van de mededeelnemers en het prepareren voor een rally, welke om ca. 11.30 uur van start gaat door de prachtige IJsselvallei en Veluwezoom. Deelnemers ontvangen een Rallybord en een Roadbook met bolletje-pijltje of een eenvoudig geschreven versie – lunchpakket – 10 consumptiemunten per team en een blijvende herinnering. De Finish / binnenkomst van de deelnemers wordt vanaf 15.30 uur verwacht. Vanaf 17.00 uur zijn zowel deelnemers als bezoekers welkom op de gezamenlijke grill/barbecue en prijsuitreiking. Er wordt rekening gehouden met Corona voorschriften. Inschrijven/aanmelden zo spoedig mogelijk, op volgorde van binnenkomst. Informatie / inschrijven zie: www.ijsselclassics.nl E- mail: info@ ijsselclassics.nl

woensdag 29 juli

Deel dit bericht