Indische high tea In de ‘Rumah Indo Garden’ van de familie de Leau

Wilp/Voorst- Donderdag 23 juni, op de heetste dag van de week, zijn een aantal gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Wilp-Voorst op bezoek geweest bij de Rumah Indo Garden van de familie de Leau voor een Indische High Tea. De tuin wordt regelmatig door de familie de Leau opengesteld voor bezichtiging en men kan er ook terecht voor een kopje koffie of thee.

Wij werden hartelijk ontvangen door Sonja en Jolien. Na een woord van welkom door Sonja werden wij voorzien van thee en heerlijke Indisch hapjes. Ondertussen was er voldoende tijd om eens lekker bij te kletsen. De gasten vonden het fijn elkaar weer eens te zien en te spreken. Zij zaten lekker in de schaduw en er was ook nog een windje waardoor het goed vol te houden was bij de hoge temperatuur.

De middag werd afgesloten met een lekker ijsje waarna Anneke Weijenberg Sonja, Jolien en Joyce bedankte voor de hartelijke ontvangst en de lekkere hapjes die zij deze middag aan ons serveerden. De gasten vonden het ook heel bijzonder om op deze manier kennis te maken met de Indische High Tea. De Zonnebloem afdeling Wilp-Voorst kan terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

woensdag 29 juni 2022

Deel dit bericht