Inloopochtend in Klarenbeek weer van start

Klarenbeek- In de zomer hebben we genoten van veel zon en hier en daar een fikse bui. Nu de meesten de vakantie erop hebben zitten is het tijd voor de inloop in het MFC te Klarenbeek. De kalender voor de inloop ochtend in Klarenbeek biedt een leuke en interessante lijst van activiteiten en lezingen aan.

Er wordt gestart met de workshop bloemschikken op woensdag 4 september. Iedere keer worden we verrast met de kleurrijke bloemstukken die na afloop meegaan naar huis. Ervaring is niet noodzakelijk maar wel raadzaam om een scherp mesje of schaar en een zakje voor afval mee te nemen. Kosten zijn € 15. Aanmelden kan tot 29 augustus via onderstaande mogelijkheden.

Iedere woensdag ochtend is er een activiteit in het MFC voor jong en oud. Zo is er 11 september het papa-mama café met het thema “muziek op schoot’. De allerkleinste met ouder of grootouder zijn dan van harte welkom. Op 18 september is weer de lunch voor iedereen. Wat er die middag op het menu staat is nu nog een verrassing. Ook hier aanmelden voor 12 september via onderstaande mogelijkheden. Op woensdag 25 september komt Heidi Uenk ons iets vertellen over bijen, trekkersafari en duurzaamheid.

Wandelen start 4 september. Er wordt gewandeld iedere eerste en derde woensdag van de maand. Wandelen start 9.30 uur vanaf het MFC. Fietsen is iedere tweede en vierde van de maand tot 23 oktober, dan is de laatste fietsavond. Fietsen start 18.30 uur vanaf het MFC.

De inloopochtend tijden zijn 10.00-12.00 uur. Mocht u geen vervoer hebben dan kunt u dit melden via onderstaande mogelijkheden.
Aanmelden voor de workshop of lunch kan via telefoonnummer 06-12260021 of mail inloop@mfcklarenbeek.nl

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws