Installatiebedrijf Kerkhof beëindigd werkzaamheden

Twello- Het welbekende Installatiebedrijf Kerkhof heeft haar werkzaamheden per 1 september j.l. stop gezet. Na 36 jaar het bedrijf te hebben geleid gaat directeur Theodoor Driessen op 67 jarige leeftijd het bedrijf overdragen aan het eveneens in Twello gevestigde Van Niel Installatietechniek. De (vaste) klanten zijn middels een brief geïnformeerd over de bedrijfsbeëindiging.

Installatiebedrijf Kerkhof kent een lange historie en is al ruim 100 jaar een begrip in Twello. In 1912 gestart door loodgieter De Ruiter, waarna in 1950 Nol Kerkhof het bedrijf voortzette. In 1984 nam Theodoor Driessen het roer over en het bedrijf verder tot grotere bloei bracht.

Van Niel installatie techniek is ook al zo’ n bekend familiebedrijf dat in Twello e.o. goed bekend staat als het gaat om service en klantvriendelijkheid. In 1958 begon Henk van Niel bij de firma Van den Belt. In dat zelfde jaar werd een samenwerkingsverband opgezet genaamd Beltco, hiermee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf. In 1967 ging Henk van Niel als zelfstandige verder onder de naam Van Niel Installatietechniek. In de jaren 80 nam zoon Cees de dagelijkse leiding van zijn vader over. Ook Cees wist het bedrijf tot grotere bloei te brengen. Inmiddels werkt er al de derde generatie met Norbert van Niel als stuwende kracht in het bedrijf. Theodoor Driessen prijst zich gelukkig dat hij tot volle tevredenheid de bedrijfsbeëindiging heeft kunnen afhandelen met Installatietechniek Van Niel.

woensdag 9 september

Deel dit bericht