Inzending kunstwerken Kinderkunstexpositie verlengd

Twello- Eind december is de Kunstkring Voorst gestart met een kunstproject voor kinderen tussen de zes en dertien jaar. Schooljeugd tussen 6 en 13 jaar maakte een kunstwerk over het thema: wat maakt jou blij in het nieuwe jaar? Deze schilderijen kunnen digitaal tot 29 januari nog opgestuurd worden. Door de lockdown is de inzending verlengd en zal de expositie later gepland worden in galerie de Statenhoed in de Dorpsstraat 11 A in Twello.

De bedoeling is dat kinderen ook nu nog in de lockdown bezig gaan met het maken van een kunstwerk. Daarin laten ze tot uitdrukking komen wat hen blij zou maken in dit nieuwe jaar! Wat zijn je wensen. Dat werk komt vervolgens op een nog nader te bepalen datum een heuse expositie in de Galerie te hangen. Deelnemende tieners ontvangen een officieel certificaat van deelname, bekendheid en een fijne verrassing! Inzenden kan nog steeds! Kunstkring projectleider Trees Krijnen is verheugd over de inzendingen tot nu toe. Ik verwacht nog wel meer, maar wat we nu al hebben is erg mooi! ,,Blijf maar maken en sturen hoor!!,’’ moedigt Trees aan.

Dus: maak een kunstwerk over “Wat jou blij zou maken in het nieuwe jaar”. Het kan nog steeds! Ook tekeningen (ingelijst) zijn welkom. Je kunstwerk mag niet groter zijn dan A3 formaat (tot 30 x 40 cm). Is jouw kunstwerk klaar, dan maak je daar een foto van en stuur je die voor 29 januari 2021 per e-mail op naar theotrees11@gmail.com.

Door de lockdown hebben we nu extra tijd om nog meer kunstwerkjes van kinderen te ontvangen.

Op woensdag 30 januari tussen 14.00 uur en 15.00 uur kun je het echte kunstwerk (tekeningen graag ingelijst) voorzien van ophangdraad en/of haak inleveren bij Galerie ‘De Statenhoed’, aan de Dorpsstraat 11A in Twello. De Kunstkring zorgt dan voor een prachtige tentoonstelling van jouw werk. Bovendien ontvang je een echt Certificaat Van Deelname (en mag je natuurlijk na afloop je kunstwerk gewoon weer meenemen naar huis).

De tentoonstelling zal gehouden worden in de weekenden van 22 t/m 24 januari en van 29 t/m 31 januari, op de openingstijden van de galerie.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht