Jaarvergadering van de Zonnebloem afdeling Wilp-Voorst

Wilp-voorst- Op 21 april was het eindelijk zover en konden het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Wilp-Voorst na een periode van corona weer gezellig bij elkaar komen. In het parochiehuis te Bussloo werd na de gewone vergadering ook de jaarvergadering gehouden.

Zoals het gebruikelijk is tijdens een jaarvergadering werden zowel het financiële als secretarieel jaarverslag doorgenomen. Het financieel verslag zag er goed uit en de vergadering gaf de penningmeester dan ook decharge.

Het secretarieel verslag was een stuk korter dan andere jaren. De gasten vielen allemaal onder de risicogroep van Covid. Hierdoor kon men het afgelopen jaar beperkt activiteiten organiseren.

Het agendapunt huldiging jubilarissen kwam hierdoor snel in zicht. Er was een groot aantal jubilarissen: Jeike Hak is 25 jaar vrijwilliger. Anneke Weijenberg, Gerda Bussink, Sonja de Leau, Dirry Slijkhuis, Jan Serris, Johan Hendriksen en Jenny Hendriksen zijn allen 10 jaar vrijwilliger bij onze afdeling.

Na het opspelden van de speld, het overhandigen van de bloemen en de bijbehorende oorkondes had de voorzitter, Ernst Jan de Leau, voor ieder een persoonlijk woordje en het werd een gezellig samenzijn.

Afscheid

Hierna werd Riek Wagenaar in zonnetje gezet. Zij heeft te kennen gegeven om te stoppen als vrijwilligster. Ze blijft nog wel bij de Zonnebloem maar dan als gast. Met een prachtige bos bloemen werd zij hartelijk bedankt voor haar inzet van de afgelopen jaren.

De jubilarissen

Riek Wagenaar

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht