Jazz at the Kleine Noordijk

Twello- Voor alles is een eerste keer en dus staat er bij theater Kleine Noordijk Jazz op het programma. Boris van de Lek and the Jazzinfluencers komen op zondag 17 maart hun opwachting maken.

Boris van der Lek en Koos van de Hout weten met souplesse een bepaalde sound neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creeert een unieke sfeer en sound. Dit alles begeleid door een super swingende ritme sectie staat garant voor een super jazz middag.

Ervaren artiesten, fantastisch bronmateriaal en veel liefde voor de jazz, allemaal ingrediënten voor een legendarisch concert in de Kleine Noordijk.

De Stichting Kleine Noordijk ziet u graag als vriend bij diverse, exclusieve voorstellingen in een bijzonder ambiance van het koetshuis van het landgoed. Door middel van digitale nieuwsbrieven, site en face-bookpagina houden zij u op de hoogte van het programma aanbod. Als vriend ontvangt u 5 euro korting op de entree van elke voorstelling. Koffie/thee en 1 consumptie zijn altijd inclusief. Reserveren is wel noodzakelijk gezien de grote belangstelling voor de voorstellingen.

Zondag 17 maart, aanvang 15.00 uur.

info@sckn.nlw

woensdag 28 februari 2024

Deel dit bericht