Jeugd van Voorwaarts leeft zich uit op super stormbaan

Op zaterdag 10 juli sloot SV Voorwaarts het seizoen af door alle leden van de omnivereniging uit te nodigen op een super stormbaan aan de Laene.

Wie dit weekend door de Kerklaan kwam, zag op het sportpark veel bedrijvigheid. Zoals het hoort eigenlijk, maar wat het afgelopen seizoen helaas niet mogelijk was. Althans niet in de vorm van een evenement. Toch heeft de activiteitencommissie gemeend dit bijzondere jaar op een ludieke wijze af te sluiten. En dat is gelukt.

Het idee om een stormbaan te horen begon klein maar werd uiteindelijk een fantastische OMNI dag met een stormbaan van maar liefst 122 meter en springkussens. Vanuit alle afdelingen Voetbal, Handbal, Volleybal en Gymnastiek namen ongeveer 450 kinderen deel in de leeftijd van 2,5 tot 15 jaar. Zoveel enthousiasme om aan te melden leverde de commissie het nodige denk- en regelwerk op. Nee zeggen was geen optie en uiteindelijk lukte het om iedereen op een verantwoorde wijze een uur in te plannen. Een compliment voor de vrijwilligers die hieraan meewerkten is zeker op zijn plaats.

Verder gaat er een speciaal woord van dank gaat uit naar de Business Vrienden van Voorwaarts. Zij maakten dit alles mogelijk door financieel bij te dragen. Corona heeft duidelijk zijn weerslag op de financiële situatie van de club maar zeker ook op die van sponsoren. Het bestuur is trots dat ondanks dat vrijwilligers, leden en sponsoren er samen een afsluiting van hebben gemaakt waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

In de aftermovie (die op de website staat) is te zien hoe jong en oud genoten van deze mooie OMNI dag.

woensdag 14 juli 2021

Deel dit bericht