Johan “Paco” Buitenhuis Teugenaar van het jaar

Teuge- Op 20 maart was het dorpshuis goed gevuld voor de algemene leden vergadering van Algemeen belang Teuge. Namens het bestuur opende Lucas Harbers de vergadering. Na het welkomstwoord en mededelingen werden de activiteiten voor 2024 toegelicht.

Nico Jurgens is herkozen als bestuurslid en Henriëtte van der Wal is gekozen door de leden als nieuw bestuurslid ABT. Anneke van Eikenhorst werd benoemd als Erelid voor haar jaren lange inzet voor het dorp.

Johan “Paco” Buitenhuis is benoemd als Teugenaar van het jaar. Johan is een vrijwilliger die op verschillende plekken in het dorp erg actief is. Noem de sportclub, biljart vereniging, basisschool de Zaaier, Peco en ook binnen Algemeen Belang Teuge met de potgrond actie en de dorpsquiz. Na deze mooie huldigingen was het tijd voor een korte pauze. Daarna konden de aangemelde teams voor de dorpsquiz 2024 de eerste punten verdienden. Ze gingen de strijd met elkaar aan door . . . Ja, echt waar. Een potje sjoelen. De avond werd afgesloten met een bierproeverij.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht