JONG EN OUD…

Twello- De vorige keer vroegen we aandacht voor de peuter- en kleuterbewoners van ons asiel. Deze keer is een wat oudere dame aan de beurt: Lady Danielle Panabaker. Lady Danielle is een dame van 12 jaar. Zoals wel vaker bij iets oudere dames is haar kapsel wat grijs met wit gekleurd (cypers, op z’n kat’s gezegd) Over haar gezondheid heeft ze niets te klagen, ze voelt zich alsof ze nog in de bloei van haar leven is.

En zo gedraagt ze zich ook: als een volwassen lady met persoonlijkheid en karakter. Is er iets moderns en nieuws : ze is best geïnteresseerd.
Als de dame dat nieuws wel boeiend vindt geeft ze ook miauwend haar mening. Een goed kattenverstaander heeft dan maar een half woord nodig.
Danielle is op haar privacy gesteld, dus geen andere katten in huis: die kunnen op wat hooghartig geblaas rekenen. Wij zoeken voor deze stijl- en karaktervolle dame dan ook een rustig plekje, zonder andere vierpotigen of kinderen, een plek waar ze zichzelf mag zijn en – in goed gezelschap – fijn oud(er) kan worden. Af en toe even buiten zou prettig zijn! U kunt Danielle vinden op de website van het asiel en via mail reageren.

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht