Jong Gelre scoort met Pech en Breakfast

TERWOLDE/NIJBROEK- De eerste twee toneelvoorstellingen van Jong Gelre Terwolde – Nijbroek hebben plaatsgevonden, maar wees niet getreurd u heeft nog twee kansen om de spelers te zien. Het blijspel ‘Pech en Breakfast’ bestaande uit vier bedrijven, geschreven door Jolanda van der Meijden is bij het publiek in Nijbroek en Terwolde goed ontvangen. Het blijspel gaat over Ria en Bertus die een paar dagen verblijven in de Bed & Breakfast van Willem. Zij zijn hier voor een jaarlijks evenement. Nadja en Daan logeren in de kamer tegenover hen. Ook zij komen voor het evenement, maar met een iets ander doel. De twee stellen zitten elkaar flink in de weg en het is nog maar de vraag of er überhaupt een doel gehaald wordt.

De grote opkomst, het gelach tijdens de voorstelling en de enthousiaste sfeer zorgde voor lovende woorden naar de spelers toe. Tijdens de verloting gingen mooie gesponsorde prijzen met het publiek mee naar huis waardoor het voor de artiesten twee fantastische voorstellingen waren.

Bent u ook nieuwsgierig geworden dan kunt u gerust nog komen kijken op één van de volgende avonden: zaterdag 8 februari (zaal de Groot in de Vecht; aanvang 20:00 uur) of zaterdag 15 februari (dorpshuis de Bongerd in Welsum; aanvang 20:00 uur). De toegangsprijs is 5 euro voor bezoekers vanaf 12 jaar. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis komen kijken. De zaal is drie kwartier voor aanvang geopend.

woensdag 5 februari

Deel dit bericht