Jonge voetballers SV Twello blijven in beweging

Twello- Helaas gaat de lockdown nog wel even duren. Bewegen en sporten is altijd belangrijk maar zeker tijdens deze periode van lockdown. Kinderen krijgen thuis onderwijs, de gymlessen zijn vervallen en spelen op het schoolplein is er ook niet bij. Ook de sociale contacten van kinderen zijn veel minder geworden. Veel stilzitten achter een beeldscherm en geconcentreerd werken is voor een kind alleen goed mogelijk als daar voldoende beweging tegenover staat.

En door sport word je fysiek en mentaal sterker. Voldoende reden om alles op alles te zetten om kinderen meer te laten bewegen. SV Twello vindt het belangrijk om nog eens aan te geven dat alle kinderen kunnen meetrainen bij het voetballen. Lekker buiten en een beetje dollen met je teamgenoten. Bewegen en fun. Iedereen kan sowieso een keer of 5 gratis meevoetballen om uit te proberen. De jongste kinderen (tot 7 jaar) kunnen trouwens zelfs altijd gratis meevoetballen. Wil jij meedoen? Bel of mail dan met jeugdcommissie@svtwello.nl dan kijken we samen welk team het meest passend is en dat de trainer je bij de eerste training ontvangt en wegwijs maakt. De trainingstijden vind je op de website.

Hoe zit het ook al weer ?
De jeugd tot achttien jaar mag buiten sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. Vanaf achttien jaar mag je alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Binnen sporten, groepslessen en competities zijn verboden. Kleedkamers, douches en kantine zijn gesloten. Toiletgebruik is wel toegestaan. Publiek en ouders zijn niet toegestaan op sportcomplex.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht