Jongeren en alcohol

Klarenbeek- Het puberbrein en alcohol, hoe werkt dat nou eigenlijk? Communiceren met je puber over alcoholgebruik, hoe doe je dat? Do`s en Don’ts! We willen u uitdagen om het thema “Jongeren en Alcohol” bespreekbaar te maken. Bewust na te denken over hoe we er zelf mee om gaan en vooral het met elkaar in gesprek gaan om ervaringen en tips onderling uit te wisselen!

In Klarenbeek bieden wij de mogelijkheid, onder het genot van een kop koffie/thee, hierover met elkaar om tafel te gaan zitten. We hebben die ochtend een professionele gespreksleider van CJG (Centrum Jeugd en Gezin Apeldoorn), die ons ook tips en handvatten kan aanbieden en vragen wil beantwoorden.

Graag vóór 8 mei aanmelden, als u bij deze ochtend aanwezig wilt zijn!Dat kan via inloop@mfcklarenbeek.nl of via telefoonnummer 06-12260021.Via deze wegen kunt u ook voor 8 mei gerichte vragen stellen of gespreksonderwerpen benoemen, waar u het graag over zou willen hebben die ochtend!

Tijdens de inloopochtend in het MFC aan de Bosweg op woensdag 22 mei van 10.00 - 12.00 uur bent u van harte welkom. (Alleen bij voldoende aanmeldingen zal de ochtend doorgaan!).

woensdag 17 april

Deel dit bericht