JUBILARISSEN ZONNEBLOEM TWELLO-ZUIDERWIJK

TWELLO- Liesbeth Boerkamp en Frits Bouwmeester zijn de vrijwilligers die apart in het zonnetje zijn gezet voor het feit dat zij al 10 jaar zich inzetten voor de afdeling. Regelmatig brengen zij een bezoekje aan Zonnebloem gasten, klaarstaan en steken de handen uit de mouwen voor diverse evenementen/activiteiten. Wilt u een leuke bingo dan kunt u het beste Liesbeth vragen. Liesbeth staat garant voor plezier en gezelligheid. Wilt u dat het verkeer in goede banen wordt geleid, dan staat Frits paraat. Beiden kregen een insigne voor 10 jaar vrijwilliger en een fraaie bos bloemen.

De dag begon met een optreden van Michel en Tejo van Coenen entertainment. Beide heren hadden een show met cabaret-achtige verhalen omlijst met mooie Nederlandstalige liedjes, die uit volle borst werden meegezongen door de 70 aanwezige gasten en vrijwilligers. De aanwezigen lagen regelmatig in “een deuk” van het lachen. De groep heeft geweldig genoten van de heren en vonden het optreden zelfs voor herhaling vatbaar. Na de show kregen de aanwezigen een heerlijk drankje en mooie en lekkere hapjes. Rond het middaguur kon men genieten van een heerlijk diner. Men kon kiezen tussen vis en vlees, Heekfilet en een beenhammetje. Het diner werd afgesloten met een heerlijke bavarois.

Als laatste maar zeker niet als minste kregen de vrijwilligers een dank je wel presentje voor de fantastisch inzet. Voorzitter Ron gaf nog een keer aan dat organisaties als de Zonnebloem niet kunnen bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Heeft u zin om ook gasten blij te maken of af en toe te bezoeken neem dan eens contact op met het secretariaat van de Zonnebloem afdeling Twello-Zuiderwijk tonnyhaarman@gmail.com. Wil u de foto’s die gemaakt zijn eens bekijken?

http://www.flickr.com/photos/regiovoorstzonnebloem

woensdag 8 januari

Deel dit bericht