Jubilerend Klompenfeest weer vol gezellige activiteiten

Twello- Het jaarlijkse klompenfeest in Twello beleeft komend weekend haar 40e editie. Een dorpsfeest dat al decennia lang zorgt voor veel plezier bij de duizenden belangstellenden die het feest een of meerdere dagen bezoeken. De grote verscheidenheid aan activiteiten maakt dat er altijd wel iets bij is waarvoor men naar het dorpsfeest komt. Ook dit keer hebben de organisatoren zich ingespannen om weer voor een aantrekkelijk programma te zorgen.

In de Dorpskerk zal donderdag 5 september om 19.00 uur de aftrap van het klompenfeest worden gegeven met het populaire Jongeren concert . Op Plein Duistervoordseweg gaat een programma van start dat bij menigeen nog goed in het geheugen ligt n.l. The Queen Tribute Show.

Vrijdag gaat de schooljeugd aan de slag met Oud-Hollandse spelen, de uitslag wordt ‘s middags bekend gemaakt op het Dorpsplein. Om het wachten te veraangenamen staat daar Coverband Still Blue op de planken.

Zoals gebruikelijk is de zaterdagmorgen voor de ‘senioren’, in zaal Jachtlust kunnen zij genieten van de 55+ theatervoorstelling. In de loop van de dag zijn o.a. de Pasar Malam en de Bootcamp grote publiekstrekkers. Ook bij de Ik Hou van Holland show op het Dorpsplein zal het aan belangstelling zeker niet ontbreken. Sportievelingen kunnen om 15.00 uur aan de slag tijdens de Mini-triathlon.

De zondag start om 10.00 uur met een openlucht kerkdienst op het Plein Duistervoordseweg, aansluitend kan men genieten van de verrichtingen van een drietal dirigenten in spè bij het populaire Maestro. De Brommertoertocht heeft als startpunt De Megafoon en de fietsers hebben als beginpunt de Stationsstraat.

Alle dagen van het klompenfeest bruist het centrum van Twello met braderie, oude ambachten, talloze muzikale optredens en kermis. Een volledig programma overzicht vindt u elders in deze krant.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws