Jubileum Scouting Voorst

Voorst- 16 november 2021 was een heel bijzondere dag! Op die dag bestond de Hélène H. Wilkens groep - Scouting Voorst - 75 jaar! Honderden meisjes en jongens hebben al die jaren vuurtjes gestookt, gespeeld, gepionierd, zijn erop uit getrokken, hebben veel gelachen en veel geleerd, hebben er vrienden voor het leven gemaakt.

Op 19 en 20 november is het jubileumjaar gestart met hoog bezoek uit het verleden van de ‘zussen’ Wilkens met een heerlijke traktatie voor alle speltakken, leiding en bestuur. Scouting Voorst bedankt Helena, Sophie, Elisabeth en Carolina Wilkens voor deze leuke verrassing en belooft wat vaker de ‘echte’ naam – Hélène H. Wilkensgroep – te gebruiken. De groep heeft hun mooie locatie aan De Halmen immers te danken aan de welwillendheid van deze dames Wilkens die het eerste stukje grond voor 10 gulden (!) hebben verkocht voor de bouw van het clubhuis De Vlam (geopend in 1952).

De Hélène H. Wilkensgroep bedankt daarnaast iedereen voor hun bijdragen aan een succesvolle speculaasactie en Rabobank Clubsupport 2021!

Voor meer informatie mail naar info@scoutingvoorst.nl

woensdag 24 november 2021

Deel dit bericht