JUBILEUMVIERING PECO - 31 MEI EN 2 JUNI

Teuge- Wat ooit begon in een bescheiden varkensstal, is nu uitgegroeid tot een iconische discotheek met een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Ter ere van het 50-jarig jubileum organiseerde Peco een groot feestweekend van 31 mei tot en met 2 juni, compleet met een feesttent op het terrein en optredens van diverse artiesten. Iedereen was van harte welkom om het bijzondere moment mee te vieren!

Publieke Viering: 31 mei en 2 juni
Op 31 mei en 2 juni openen ze de deuren voor het publiek. Het publiek werd getrakteerd op spectaculaire optredens en een onvergetelijke sfeer terwijl ze dit mijlpaal vierde. Dit was een perfecte gelegenheid om oude herinneringen op te halen en nieuwe te creëren.

Besloten Feest: 1 juni
Op 1 juni werd een exclusief feest voor de huidige en voormalige vrijwilligers. Dit besloten evenement werd een eerbetoon aan hen die hadden bijgedragen aan het succes van PECO door de jaren heen.

Tijdens dit besloten feest opende de ceremoniemeester Johan (paco) Buitenhuis het evenement met verhalen uit de rijke geschiedenis van PECO. Vervolgens nam voorzitter Lieke Overvelde het woord. Als eerste vrouwelijke voorzitter, na een reeks mannelijke voorgangers, sprak zij met trots over de emancipatie binnen de organisatie en haar visie voor de toekomst.

Een speciaal moment volgde toen wethouder Peter Wormskamp, in reactie op een subtiele opmerking van Johan over gemeentelijke financiële steun, een royale donatie overhandigde aan Lieke. Dit gebaar werd zeer gewaardeerd en onderstreepte de belangrijke rol van PECO in de gemeenschap.

Verrassingen en Muziek
De ceremoniemeester had een extra verrassing in petto voor voorzitter Lieke: een prachtig samengesteld boekje vol foto’s en verhalen van PECO door de jaren heen. Lieke ontving het eerste exemplaar, en aan het einde van de avond zou dit boekje voor alle aanwezigen beschikbaar zijn, samen met een borrelglaasje met het PECO-logo.

Het feest ging toen los met de band Music on Demand.

Het muzikale hoogtepunt van de avond was een speciaal geschreven PECO-lied, uitgevoerd door Maarten en Arjen Jan, begeleid door een koor. Dit optreden zorgde voor een ongekende feestvreugde die tot in de late uurtjes voortduurde.

Afsluiting
Het jubileumweekend was een memorabel evenement dat de rijke geschiedenis en de toekomst van PECO vierde.

woensdag 5 juni 2024

Deel dit bericht